Programari:   WhatsApp:  +40 770 672 817 - Telefon:  +40 770 672 817

Soseaua Berceni nr. 6-8 Bucuresti, Sector 4                

Servicii stomatologice

Excelenta dentara, competenta si integritate.

 

Un implant dentar este cea mai buna optiune pentru pacientii care si-au pierdut unul sau mai multi dinti in urma unui accident, a unei boli parodontale sau oricarui alt motiv.

Ce presupune chirurgia oro-dentara?

Tehnicile specifice de chirurgie orala sunt folosite doar atunci cand este necesar. Printre aceste tehnici se numara:

Estetica dentară reprezintă arta și știința de a îmbunătăți aspectul estetic al zâmbetului și al structurii dentare. Prin intermediul procedurilor estetice dentare, cum ar fi albirea dentară, fațetele dentare, coroanele dentare sau implanturile dentare, este posibil să obținem un zâmbet frumos și armonios.

Tratamentele dentare cu laser reprezintă o tehnologie avansată și eficientă utilizată în diverse proceduri stomatologice. Acestea implică utilizarea unui fascicul de lumină concentrat pentru a trata diverse afecțiuni dentare. Beneficiile tratamentelor dentare cu laser includ:

Afectiunile gingivale, sensibilitatea dentara sau alte probleme ce ar putea constitui un risc pentru sanatatea dvs. orala pot fi acum evitate.

Endodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pulpului dentar și a țesuturilor din jurul rădăcinii dentare. Această specialitate este adesea asociată cu tratamentul canalului radicular, care constă în îndepărtarea țesutului inflamat sau infectat din interiorul dintelui, urmată de sigilarea și restaurarea acestuia.

Parodontologia si boala parodontala

Parodontologia este o specialitate stomatologica care studiază structurile de susținere ale dinților , bolile și condițiile care le afectează.

Ce este ortodontia?

Ortodontia este o ramura a stomatologiei, care se ocupa cu corectarea atat a inghesuirilor dentare cat si a ocluziei (a felului in care dintii de sus si cei de jos se intalnesc, numit si muscatura).

Ce este protetica?

Protetica este o ramura a medicinii dentare ce se ocupa cu realizarea de coroane si lucrari fixe (punti) sau lucrari mobile (proteze partiale sau totale).

Cand ar trebui sa inceapa vizitele la pedodont?

Cei mai multi dintre pedodonti recomanda parintilor sa inceapa sa aduca copiii la pedodont incepand cu varsta de 1 an , urmand sa aiba controale periodice la fiecare 6 luni.

Program functionare

Luni 08:00-20:00;
Marti 08:00-22:00;
Miercuri 08:00-22:00;
Joi 08:00-20:00;
Vineri 08:00-20:00;
Sambata 09:00-14:00
Duminica - Inchis

Programari:

WhatsApp:  +40 770 672 817
Telefon:  +40 770 672 817

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!